
Panierka Panko, to panierka w formie płatków. W przeciwieństwie do panierki z tradycyjnej bułki tartej, dłużej pozostaje chrupiąca, jest również delikatniejsza. Polecana do smażenia na głębokim oleju. Smażone potrawy absorbują mniej tłuszczu.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Producent: Globo Foods LTD.
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Skład: Mąka pszenna, Skrobia kukurydziana, Olej palmowy, Skrobia z tapioki, Sól, Cukier, Drożdże, Lecytyna sojowa
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- energia: 1650kJ / 390kcal
- tłuszcz: 8g w tym kwasy nasycone: 6g
- węglowodany: 70g w tym cukry: 1g
- białko: 10g
- sól: 0,8g
